16 apr Comunicate Maşini pentru industria alimentară. Răcitoare pentru lapte în vrac pentru ferme marţi, 16 aprilie 2024 By Eduard Balan 0 comments Facebook Twitter Email Telegram În industria alimentară, menținerea unor standarde înalte de calitate, siguranță și igienă este esențială pentru a asigura siguranța și...Continuați lectură
12 apr Comunicate Biciclete. Cerinţe de securitate pentru bicicletele pentru copii mici vineri, 12 aprilie 2024 By Eduard Balan 0 comments Facebook Twitter Email Telegram Pe măsură ce vremea frumoasă își face simțită prezența, parcurile și aleile sunt tot mai mult vizitate de familiile care doresc să petr...Continuați lectură
10 apr Comunicate 10 aprilie – Ziua Sportului Curat miercuri, 10 aprilie 2024 By Eduard Balan 0 comments Facebook Twitter Email Telegram Astăzi, 10 aprilie, marcăm Ziua Sportului Curat, un moment deosebit de important în calendarul internațional al sportului, dedicat lupt...Continuați lectură
09 apr Comunicate Picnicul perfect: Cum standardele transformă mesele în aer liber în sărbători gastronomice marţi, 9 aprilie 2024 By Eduard Balan 0 comments Facebook Twitter Email Telegram La un picnic cu familia și prietenii, unde veselia și conexiunea umană sunt în centrul atenției, calitatea alimentelor servite adaugă s...Continuați lectură
08 apr Comunicate Dimineața perfectă începe cu o cafea excepțională: Rolul standardelor în prepararea cafelei luni, 8 aprilie 2024 By Eduard Balan 0 comments Facebook Twitter Email Telegram Dimineața ideală începe cu magia unei cafele excepționale, un ritual în care standardele înalte de preparare sunt cruciale. Aceste mome...Continuați lectură
08 apr Anunţuri Hotărâre cu privire la actualizarea componenței comitetului tehnic CT 10 „Fructe proaspete” luni, 8 aprilie 2024 By Nicolaenco Eugenia 0 comments Facebook Twitter Email Telegram În temeiul art. 8 al Legii nr. 20 din 04 martie 2016 cu privire la standardizarea națională, în contextul prevederilor pct. 4.4.8 din r...Continuați lectură
08 apr Anunţuri Hotărâre cu privire la actualizarea componenței comitetului tehnic CT 50 „Produse de prelucrare a materiei prime vegetale” luni, 8 aprilie 2024 By Nicolaenco Eugenia 0 comments Facebook Twitter Email Telegram În temeiul art. 8 al Legii nr. 20 din 04.03.2016 cu privire la standardizarea națională, în contextul prevederilor pct. 4.4.8 din regul...Continuați lectură
08 apr Anunţuri Hotărâre cu privire la modificarea Hotărârii ISM nr. 202 din 09.12.2022 privind restructurarea comitetului tehnic CT 47 „Produse alimentare de origine animală” luni, 8 aprilie 2024 By Nicolaenco Eugenia 0 comments Facebook Twitter Email Telegram În temeiul art. 8 al Legii nr. 20 din 04.03.2016 cu privire la standardizarea națională, în contextul prevederilor pct. 4.4.8 din regul...Continuați lectură
08 apr Anunţuri Hotărâre cu privire la actualizarea componenței comitetului tehnic CT 21 „Pâine, produse de panificație, patiserie, cofetărie, paste făinoase, făină și crupe” luni, 8 aprilie 2024 By Nicolaenco Eugenia 0 comments Facebook Twitter Email Telegram În temeiul art. 8 al Legii nr. 20 din 04.03.2016 cu privire la standardizarea națională, în contextul prevederilor pct. 4.4.8 din regul...Continuați lectură
08 apr Anunţuri Hotărâre cu privire la actualizarea componenței comitetului tehnic CT 9 „Produse viticole și vinicole, alte produse alcoolice alimentare” luni, 8 aprilie 2024 By Nicolaenco Eugenia 0 comments Facebook Twitter Email Telegram În temeiul art. 8 al Legii nr. 20 din 04.03.2016 cu privire la standardizarea națională, în contextul prevederilor pct. 4.4.8 din regul...Continuați lectură