• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Arhitecturii

  Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Arhitecturii

       
   07.10.2013    6108 Accesări    

   

  Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Arhitecturii

  ,,Cultură-Arhitectură"

   

   

         Datorită evoluției istorice și arhitecturale distincte, poporul moldovenesc evidențiază o cultură unică, cu cutume și tradiții frumoase. Cu toate stagnările cît și cu progresele realizate îndomeniul arhitectural,

  Republica Moldova se poate mîndri cu un patrimoniu cultural de valoare și monumente de arhitectură istorice. 

  Astăzi, tehnica industrializată a condus la intensificarea procesului de arhitectură în Moldova,  mizîndu-se pe executarea proiectelor de amploare cu exigențe sporite și moderne.

  Institutul Național de Standardizare (INS) remarcă sărbătoarea de astăzi și mulțumește tuturor lucrătorilor în domeniul arhitecturii pentru proiectele și clădirile minunate ce ne înfrumusețează orașul.

  Ne amintim cu drag de asemenea de personalitatea marcantă a arhitecturii precum Alexandr Iosif Bernardazzi pentru contribuția sa nemărginită și al cărui clădiri ne completează de minune aspectul arhitectural al orașului.

  INS felicită toți arhitecții și constructorii pentru aportul lor primordial în acest domeniu specific și merit, așa cum arhitectura este o ramură importantă în cultura fiecărei țări.

  Ținem să menționăm totodată că INS vă poate pune la dispoziția Dvs. cele mai bune practici și standarde în domeniu, pentru a facilita munca de zi cu zi, depusă de Dvs. spre dezvoltarea culturii în Republica Moldova.

   

   

  Vă mulțumim

  La Mulți Ani!

  Cu mult respect                                                          

  Echipa INS