• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Mesaj de felicitare €žZiua lucrătorului din transportul auto€

  Mesaj de felicitare €žZiua lucrătorului din transportul auto€

       
   22.10.2013    5969 Accesări    

  Mesaj de felicitare

   

  Ziua lucrătorului din transportul auto

  Stimați lucrători din transportul auto, 

   Dezvoltarea infrastructurii rutiere are un impact social benefic pentru populația Republicii Moldova, cît despre lucrătorii din transportul auto și gospodăria drumurilor nu ne rămâne decît să ne exprimăm respectul și mulțumirea față de dumneavoastră,  munca cărora este legată de responsabilitate, prudență, profesionalism și maximă atenție.

  Meseria pe care v-ați ales-o presupune multă dăruință, flexibilitate și calitate, chiar dacă condițiile de muncă nu întotdeauna corespund așteptărilor dumneavoastră. Pe parcursul progresului societății a avut loc dezvoltarea mijloacelor de transport, totodată, în ultimii ani se observă și o reabilitare și modernizare a drumurilor din Republica Moldova, sînt realități dar și tendințe actuale care ne fac să sperăm la o viață mai sigură pentru noi, dar și obținerea satisfacției profesionale pentru dumneavoastră. 

  Noi, colaboratorii Institutului Național de Standardizare (INS), instituție care pledează pentru o economie stabilă și contribuie la bunăstarea și sănătatea cetățenilor țării noastre prin dezvoltarea unui sistem de standarde naționale modern, venim în întîmpinarea dumneavoastră și al autorităților responsabile cu cele mai bune practici și standarde internaționale, absolut necesare și aplicabile tuturor celor care influențează siguranța rutieră, inclusiv companiilor și organizațiilor implicate în proiectarea, construirea drumurilor etc. Ca răspuns la cele menționate, pentru domeniul respectiv a fost elaborată broșura tematică „Vehicule rutiere” care cuprinde lista standardelor din domeniul vehiculelor rutiere, utilă atît producătorilor și importatorilor, cît și consumatorilor.

  Cu ocazia celebrării Zilei lucrătorului din transportul auto, sărbătorită astăzi la 22 octombrie, INS Vă dorește multă sănătate, împliniri personale, fericire și succese profesionale.

   

  Vă mulțumim pentru munca dumneavoastră!

   

   

  Cu considerație,

  Echipa INS