• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Mesaj de felicitare €žZiua Mondială a Calității€

  Mesaj de felicitare €žZiua Mondială a Calității€

       
   08.11.2013    6369 Accesări    

  Astăzi, cînd am învățat să apreciem adevărata calitate a unui produs, serviciu și să ne bucurăm pe deplin de diversitatea lucrurilor bune, rămîne să mulțumim celor care își aduc contribuția și promovează calitatea ca pe un lucru firesc și indispensabil în societate.

   De multe ori, rutina zilelor cotidiene, ne fac să uităm de unele lucruri, fără de care am supraviețui cu dificultate, chiar dacă grija pentru calitatea produselor și serviciilor, cît și pentru întregul mediu în care trăim sau îl construim, a devenit o nișă importantă de satisfacere a trebuințelor, pentru împlinirea și bunăstarea personală.

   În a doua săptămînă a lunii noiembrie, se celebrează Ziua Mondială a Calității, introdusă de Organizația Națiunilor Unite în 1989, avînd ca scop creșterea gradului de conștientizare la nivel mondial a contribuției importante pe care o are calitatea la creșterea și dezvoltarea durabilă a unei organizații, chiar a întregii societăți.

   Institutul Național de Standardizare (INS), agreează sărbătoarea respectivă, așa cum la rîndul său pledează pentru dezvoltarea economică și îmbunătățirea calității produselor și serviciilor, prin punerea la dispoziție a celor mai bune practici și standarde pe teritoriul Republicii Moldova. Standardele sînt o parte componentă a infrastructurii calității, de aceea contribuie cu siguranță la îmbunătățirea și asigurarea unei producții de calitate.

   Avînd în vedere diversitatea și complexitatea acestui concept precum calitatea, totuși noile tendințe ale economiei globale au demonstrat că succesul, inovarea, perspectivele și altele depind nemijlocit  de calitate.

   INS, aduce mulțumiri tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea și implementarea acestei abordări pe plan mondial și îndeamnă multitudinea instituțiilor și organizațiilor din              Republica Moldova să întreprindă soluțiile optime și să utilizeze standardele în activitatea pe care o desfășoară pentru a face față necesităților clienților.

   Cu ocazia sărbătorii a Zilei Mondiale a Calității, INS, urează tuturor persoanelor antrenate în activitatea respectivă, cît și colaboratorilor INS, sănătate, pace și bunăstare în familiile dumneavoastră, succese profesionale și fie ca dăruința, entuziasmul și profesionalismul să vă însoțească mereu.

  Cu respect,

   

  Echipa INS