• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Mesaj de felicitare €žZiua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare€

  Mesaj de felicitare €žZiua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare€

       
   22.11.2013    7293 Accesări    

  Mesaj de felicitare

  Ziua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare”

   

   

   

   

   

   

   


  Stimați lucrători din agricultură și industria prelucrătoare,

   Echipa Institutului Național de Standardizare (INS), este onorată să transmită calde felicitări și urări de bine, tuturor truditorilor pămîntului, care și-au legat destinul de această muncă grea, cu ocazia Zilei profesionale, sărbătorită în a patra săptămînă a lunii noiembrie.

   Cu siguranță, meritați pe deplin toată aprecierea concetățenilor noștri. În pofida tuturor dificultăților, a mutațiilor suportate de agricultura Moldovei de-a lungul evoluției sale, ați ales să continuați munca dumneavoastră aici, acasă, și să contribuiți la consolidarea și dezvoltarea continuă în domeniul agricol.

   Sectorul agrar în care activați este unul contribuitor, tradițional și de importanță majoră pentru Republica Moldova, întrucît reprezintă pilonul de bază al economiei naționale.

   La cele menționate, INS își exprimă disponibilitatea pentru o colaborare bilaterală pentru a vă pune la dispoziție cele mai bune practici și standarde aplicabile în domeniul agricol și industrial. Ținînd seama de acest sector, utilizarea standardelor va contribui la consolidarea siguranței tehnologiilor și echipamentului dumneavoastră agricol, iar ulterior la produse agricole sănătoase și de calitate.

   În numele echipei INS, Vă dorim bunăstare, realizări și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră pentru a vă bucura de momentele frumoase ale vieții. Vă dorim putere de muncă, belșug și satisfacție în activitatea desfășurată.

   Cu respect,

   

  Echipa INS