• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Poliției

  Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Poliției

       
   18.12.2015    9801 Accesări    

  Stimați colaboratori ai Poliției Naționale,

  Institutul Național de Standardizare (INS) exprimă sincere urări de felicitare cu ocazia zilei dumneavoastră profesionale – Ziua Poliției. Poliția este un organ important de stat care are în sarcina sa siguranța vieții cetățenilor și asigurarea din acest punct de vedere a mediului necesar pentru dezvoltarea și prosperarea țării noastre.

  În acest context, aducem recunoștință pentru munca și eforturile dumneavoastră în vederea menținerii liniștii cetățenilor și păcii în țară.

  Totodată, este de menționat faptul că domeniul standardizării în scopul satisfacerii cerințelor specifice este reflectat în multiple activități intelectuale, științifice, economice și tehnice. Astfel, standardele de securitate, standardele cu privire la sistemele de alarmă, standardele de proiectare și securitate a armelor, gloanțelor și cartușelor, precum și codurile de bună practică privind prestarea serviciilor de investigație contribuie la facilitarea sarcinilor colaboratorilor de poliție.

  INS sprijină și depune eforturi pentru adoptarea pe teritoriul țării noastre a standardelor și a celor mai bune practici europene și internaționale din domeniu în scopul susținerii activității dumneavoastră deloc ușoare. Prin urmare, cu eforturi comune să atingem obiectivele statului de drept, asigurînd securitatea internă și externă a cetățenilor.

  Astfel, cu prilejul sărbătorii dumneavoastră profesionale, vă dorim tuturor mult curaj, tărie de caracter, putere de muncă, sănătate, bunăstare, împliniri și succese remarcabile atît în plan profesional, cît și personal.

   

  Cu respect, Echipa INS