• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Mesaj de felicitare cu ocazia „Zilei lucrătorului din industrie”

  Mesaj de felicitare cu ocazia „Zilei lucrătorului din industrie”

       
   18.11.2016    3150 Accesări    

  Stimați colegi din domeniul industrial, 

  Cu prilejul sărbătorii profesionale, Zilei lucrătorului din industrie, Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) adresează sincere felicitări și urări de bine tuturor profesioniștilor din această ramură pentru contribuția la dezvoltarea sectorului industrial. 

  De-a lungul anilor, sectorul industrial a cunoscut o ascensiune considerabilă și acest merit Vă este atribuit dumneavoastră, lucrătorilor din acest domeniu, celor implicați în atingerea obiectivelor naționale propuse, racordate la progresul obținut în industrie, pe plan mondial. 

  ISM își exprimă ferma convingere că numai grație contribuției fiecărui angajat din domeniul industrial, profesionalismului, atitudinii și devotamentului comun, inclusiv datorită implementării corecte a standardelor europene și internaționale în sectorul industrial autohton, economia țării va cunoaște un avânt semnificativ, beneficiul căruia, ulterior, va fi simțit de fiecare cetățean în parte. 

  Dincolo de cuvintele de apreciere exprimate la adresa dumneavoastră, ISM își propune consolidarea sectoarelor standardizării și industriei prin bune relații reciproc avantajoase. 

  Aplicarea standardelor europene și internaționale în sectorul industrial presupune îmbunătățirea calității produselor, atragerea noilor clienți și deschiderea noilor piețe de desfacere, obținerea avantajelor competitive sustenabile, precum și micșorarea costurilor, fapt ce se reflectă în creșterea și dezvoltarea unui mediu industrial propice. 

  În contextul dat, ISM Vă dorește să fiți mereu fericiți, să aveți parte doar de bucurii, liniște sufletească și să atingeți obiectivele noi propuse cu succes.

   

  Cu respect,

  Echipa ISM