• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Mesaj de felicitare cu prilejul „Zilei lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare”

  Mesaj de felicitare cu prilejul „Zilei lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare”

       
   25.11.2016    2980 Accesări    

  Stimați lucrători din agricultură și industria prelucrătoare, 

  Cu prilejul sărbătorii Dvs. profesionale, „Ziua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare”, care se celebrează în ultima duminică a lunii noiembrie, Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) Vă adresează sincere felicitări și Vă dorește mult spor în tot ceea ce faceți, roade bogate și succese în asigurarea și dezvoltarea unei agriculturi moderne și durabile. 

  Sectorul agroalimentar este o ramură importantă pentru economia Republicii Moldova. Acest domeniu cuprinde un ansamblu complex de sectoare și tehnologii, care utilizează mașini și utilaje agricole pentru prelucrarea solului și cultivarea culturilor agricole. 

  Astfel, utilizarea tehnologiilor moderne în domeniul agricol va contribui la sporirea productivității muncii și obținerea produselor agricole calitative, ceea ce va conduce la obținerea de economii semnificative și profit. 

  Pentru a se bucura de aceste  beneficii, agricultorii, producătorii și furnizorii de produse agricole trebuie să utilizeze în activitatea lor standarde europene și internaționale, ce conțin soluții moderne și inovatoare care vor eficientiza procesele de producere și prelucrare a culturilor agricole. 

  Totodată, aplicarea standardelor contribuie la îmbunătățirea caracteristicilor de calitate, celor ecologice și de siguranță a produselor finite, precum și a caracteristicilor de compatibilitate, interoperabilitate și eficiență a mașinilor agricole și a tehnologiilor folosite pentru prelucrarea acestor produse. 

  Vă dorim succese și realizări avantajoase în activitatea Dvs. și Vă așteptăm la sediul ISM pentru a achiziționa standarde europene și internaționale în domeniu.

   

  Cu respect,

  Echipa ISM