• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Mesaj de felicitare cu prilejul „Zilei Poliției Naționale”

  Mesaj de felicitare cu prilejul „Zilei Poliției Naționale”

       
   16.12.2016    3476 Accesări    

  Stimați colaboratori ai Poliției Naționale,

  Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) are o deosebită plăcere să vă felicite cu ocazia Zilei Poliției Naționale care se celebrează anual la data de 18 decembrie. Vă dorim mult curaj, tărie de caracter, putere de muncă, pentru a răspunde cu promptitudine și maximă eficiență în asigurarea ordinii şi liniştii publice. 

  Împreună vom contribui la asigurarea unui viitor prosper cetățenilor Republicii Moldova prin respectarea legilor și implementarea standardelor. Serviciul pază de stat activează în conformitate cu standardele moldovenești, ceea ce garantează un lucru mai eficient și un număr redus de accidente și alte situații neprevăzute.   

  Astfel, standardele de securitate, standardele cu privire la sistemele de alarmă, standardele de proiectare și securitate a armelor, gloanțelor și cartușelor, precum și codurile de bună practică privind prestarea serviciilor de investigație contribuie la facilitarea sarcinilor colaboratorilor de poliție. 

  Poliția Națională prezintă un pilon important pentru infrastructura socială a statului, de aceea sperăm să facem tot posibilul ca să contribuim la respectarea și protejarea drepturilor cetățenilor prin aplicarea bunelor practici care corespund standardelor europene și internaționale implementate de ISM. 

  Vă dorim succese și realizări pe plan profesional! 

  Cu stimă și respect, echipa ISM!