• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Mesaj de felicitare cu prilejul „Zilei energeticianului”

  Mesaj de felicitare cu prilejul „Zilei energeticianului”

       
   22.12.2016    3739 Accesări    

  Stimați colaboratori care activează în domeniul energeticii,

  Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) vă felicită cu ocazia sărbătorii profesionale, Ziua energeticianului, și vă transmite mulțumiri și recunoștință pentru munca pe care o depuneți ca să aduceți lumină și căldură în casele cetățenilor.

  Sectorul energetic este o ramură de bază a economiei naționale, care îndeplinește un rol important în implementarea cu succes a programelor de dezvoltare a țării, precum și în menținerea stabilității social-economice.

  Descoperirea energiei electrice a reprezentat cel mai mare salt tehnologic din istoria umanității. Fără energia electrică nu ne-am fi bucurat de facilitățile pe care aceasta ni le oferă în prezent în cele mai variate forme. De aceea, energia electrică este unul dintre elementele de bază, care asigură dezvoltarea umanității, aceasta fiind utilizată în toate domeniile de activitate.

  Utilizarea echipamentelor de protecție de către energeticieni conform standardelor europene și internaționale, oferă acestora securitate și siguranță activității pe care o desfășoară.

  Există o serie de standarde care au scopul de a reduce consumul de energie, de a economisi resursele financiare de către populație, de a utiliza eficient energia, precum și de a combate schimbările climatice.

  Implementând standardele în domeniul energetic, împreună vom contribui la soluționarea problemelor existente la nivel mondial.

  Vă dorim succese, bunăstare și perseverență în activitatea de pe care o desfășurați!

  Cu respect, echipa ISM!