• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Încă zece studenți familiarizați cu activitatea de standardizare

  Încă zece studenți familiarizați cu activitatea de standardizare

       
   24.03.2017    1476 Accesări    

  Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) continuă bunele practici de informare a mediului academic prin organizarea sesiunilor de diseminare a informațiilor în domeniul standardizării.

  Încă zece studenți din cadrul Universității de Stat din Moldova (USM), Facultatea de Chimie și Tehnologie Chimică, au participat la evenimentul organizat de ISM, cu tematica Informarea și familiarizarea studenților de la USM cu activitatea ISM.

  În cadrul acestei sesiuni, moderată de către reprezentanții ISM, toți studenții participanți au fost informați cu privire la activitatea pe care o desfășoară ISM în cadrul infrastructurii calității în Republica Moldova, mijloacele de comunicare externă și prezența ISM pe mai multe platforme de socializare, despre existența materialelor didactice elaborate de ISM și cum pot fi acestea accesate.

  Studenții USM au mai fost informați și despre primii pași ce trebuie întreprinși pentru a participa la a doua ediție a concursului Bune practici privind implementarea standardelor,  inclusiv care sunt beneficiile ce le vor obține în urma participării.

  Ulterior, studenții au efectuat o vizită în Fondul Național de Standarde, unde au avut posibilitatea de a vedea modalitățile de consultare și căutare a standardelor în Catalogul standardelor moldovenești, precum și modul de identificare a altor documente normative în domeniul standardizării, inclusiv posibilitatea consultării standardelor care au fost anulate.