• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Studenții USM informați cu privire la activitatea de standardizare

  Studenții USM informați cu privire la activitatea de standardizare

       
   30.03.2017    1660 Accesări    

  Douăzeci de studenți ai Universității de Stat din Moldova (USM) au beneficiat, pe parcursul a două zile, de sesiuni de informare cu privire la activitatea de standardizare, organizate de către Institutul de Standardizare din Moldova (ISM).

  Evenimentul a avut tematica Informarea și familiarizarea studenților de la USM cu activitatea ISM și s-a desfășurat în cadrul proiectului Academia Standardizării.

  Pe parcursul sesiunilor cei 20 de studenți ai Facultății de Chimie și Tehnologie Chimică au fost informați de către reprezentanții ISM despre activitatea instituției, mijloacele de comunicare externă și prezența acesteia pe mai multe platforme de socializare, precum și despre materialele didactice și evenimentele organizate și destinate studenților și elevilor.

  Studenții USM au fost îndemnați să participe la cea de-a doua ediție a concursului Bune practici privind implementarea standardelor, fiind informați despre pașii ce trebuie întreprinși pentru participare, precum și beneficiile pe care le vor obține în urma participării.

  Participanții au beneficiat, în final, de o vizită în Fondul Național de Standarde, unde au avut posibilitatea de a vedea modalitățile de consultare și căutare a standardelor în Catalogul standardelor moldovenești, de identificare a altor documente normative în domeniul standardizării, precum și posibilitatea consultării standardelor care au fost anulate.