• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  A fost constituit un nou comitet tehnic de standardizare

  A fost constituit un nou comitet tehnic de standardizare

       
   12.06.2017    1536 Accesări    

  Institutul de Standardizare din Moldova a constituit un nou comitet tehnic de standardizare în domeniul serviciilor de instruire non-formală, CT 58 Comitet de proiect - Servicii de instruire non-formală.

  Membrii noului comitet tehnic de standardizare au fost informați, în cadrul ședinței de constituire, despre rolul, atribuţiile şi obligaţiile unui comitet tehnic, precum și despre atribuțiile și obligațiile președintelui și secretarului comitetului tehnic.

  Totodată, în cadrul acestei prime întruniri a membrilor CT 58 au fost aleși președintele și secretarul comitetului tehnic și a fost definit scopul și planul de activitate al acestuia.

  Menționăm faptul că sarcina pentru care se creează comitetul tehnic este examinarea și acceptarea versiunii în limba română a standardului internațional SM ISO 29990:2016 Servicii de instruire pentru educație și pregătire non-formale. Cerințe de bază pentru prestatorii de servicii, în scopul aprobării acesteia.

  Vă reamintim, că orice persoană interesată poate deveni membru al comitetului tehnic în scopul de a participa la elaborarea standardelor. Pentru mai multe informații, Vă îndemnăm să accesați pagina web a Institutului de Standardizare din Moldova www.standard.md , compartimentul „Cum mă implic în activitatea de standardizare?" sau să ne contactați direct la numărul de telefon: 022 905 315.