• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Un nou standard privind optimizarea utilizării serviciilor de consultanță în management a fost publicat

  Un nou standard privind optimizarea utilizării serviciilor de consultanță în management a fost publicat

       
   14.06.2017    1516 Accesări    

  Un nou standard internațional ISO 20700 Linii directoare pentru servicii de consultanță în management, recent publicat, prezintă un interes deosebit pentru furnizorii de servicii de consultanță în management, luând în considerare faptul, că acesta are drept scop îmbunătățirea proceselor și creșterea profiturilor.

  Tot mai multe organizații se îndreaptă către companiile de consultanță în management, care oferă o gamă largă de servicii. Utilizarea acestora a crescut considerabil în ultimii ani, deoarece întreprinderile caută să-și îmbunătățească performanțele și procesele.

  Standardul sus-menționat se bazează pe cercetarea și experiența mai multor prestatori de servicii de consultanță în management la nivel mondial, având drept scop sporirea transparenței și eficacității serviciilor atât pentru client, cât și pentru compania de consultanță.

  Standardul este util pentru toate companiile de consultanță în management și pune accentul pe inovație, diferențiere și comportament etic. De asemenea, acesta este util pentru clienți prin faptul, că îi ajută să înțeleagă mai bine ce pot aștepta de la un consultant de management într-un proiect de consultanță.

  Sursa: https://www.iso.org/news/ref2160.html