• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Proiect de colaborare între ISM și organismul de standardizare din Letonia

  Proiect de colaborare între ISM și organismul de standardizare din Letonia

       
   07.09.2017    926 Accesări    

  Institutul de Standardizare din Moldova (ISM), în colaborare cu organismul de standardizare din Letonia (LVS) a demarat proiectul „Infrastructura calităţii în Republica Moldova: Standardele europene - instrument ce oferă suport IMM-urilor în vederea obţinerii competitivităţii pe piaţa UE prin transferul de cunoştinţe şi tehnologii".

  Proiectul prevede o serie de întâlniri, în cadrul cărora reprezentanții ISM și cei ai LVS vor discuta activitățile ce urmează a fi elaborate. Astfel, în perioada 5-7 septembrie, la sediul ISM a avut loc prima întâlnire a reprezentanților celor două organisme de standardizare.

  În cadrul proiectului se preconizează crearea unei platforme online, care va oferi acces tuturor întreprinderilor mici și mijlocii la instruiri gratuite în domeniul standardizării, precum și elaborarea  Strategiei de Comunicare a ISM pentru anii 2018-2019, cu suportul experților LVS.