• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Institutul de Standardizare din Moldova a implementat sistemul de management al calității

  Institutul de Standardizare din Moldova a implementat sistemul de management al calității

       
   13.12.2017    2006 Accesări    

  Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) a obținut certificarea conform standardului ISO 9001: 2015 Sisteme de management al calității. Cerințe, ca rezultat al auditului realizat de Societatea Română pentru Asigurarea Calității (SRAC).

  ISM  a fost certificat pentru următoarele activități: activități de standardizare și activități conexe, managementul proceselor de elaborare a standardelor moldovenești, managementul proceselor de adoptare a standardelor europene, internaționale, interstatale și ale altor țări în calitate de standarde moldovenești, comercializarea și actualizarea standardelor moldovenești și a produselor conexe, instruire în domeniul standardizării și activități conexe, precum și consultanță în domeniul standardizării.

  Precizăm că grupul SRAC este liderul pieței de certificare și evaluare a conformității din România de peste 20 de ani și unul dintre cele mai mari și notorii organisme de certificare din Europa de Est.