• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Seminar informativ în domeniul standardizării în cadrul Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova”

  Seminar informativ în domeniul standardizării în cadrul Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova”

       
   01.02.2018    1176 Accesări    

  La 1 februarie curent, Institutul de Standardizare din Moldova a organizat, în cadrul Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova", un seminar informativ în domeniul standardizării.

  Evenimentul a întrunit participanți din diverse domenii de activitate: antreprenori, reprezentanți ai mediului academic, ai instituțiilor de cercetare și ai autorităților de reglementare.

  Scopul seminarului a fost informarea publicului larg cu privire la activitatea de standardizare, beneficiile implementării standardelor, rolul și importanța standardelor europene, precum și activitatea comitetelor tehnice și beneficiile participării la lucrările comitetelor tehnice de standardizare.

  Totodată, în cadrul evenimentului, directorul general interimar al Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a informat publicul despre oportunitățile de dezvoltare a unei afaceri, prezentând programele de susținere antreprenorială în vederea stimulării înființării și dezvoltării IMM-urilor în Republica Moldova.

  Evenimentul s-a finalizat cu o sesiune de întrebări-răspunsuri, asigurând un schimb de informații, opinii și experiențe între moderatori și participanți.