• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Sectorul educațional beneficiază de un nou standard internațional de management

  Sectorul educațional beneficiază de un nou standard internațional de management

       
   10.05.2018    600 Accesări    

  De la învățământul preșcolar până la universitate, formare profesională și coaching, sistemele educaționale se schimbă și se dezvoltă constant, iar furnizorii de servicii de învățământ trebuie să se adapteze constant la schimbările survenite, oferind în același timp un nivel ridicat de servicii.

  Sprijinirea furnizorilor de servicii educaționale este obiectivul primului standard internațional ISO 21001 Organizații educaționale. Sisteme de management pentru organizațiile educaționale. Cerințe și ghid de utilizare.

  Standardul internațional  este destinat să răspundă necesităților educaționale actuale prin definirea cerințelor unui sistem de management  eficient, stimulând inovația și contribuind, astfel,  la construirea unui sector educațional mai puternic.

  Totodată, standardul se adresează deopotrivă organizațiilor educaționale care vor beneficia prin oferirea unei experiențe de învățare relevante și elevilor care vor beneficia de un serviciu educațional mai personalizat și mai potrivit nevoilor lor, conducând, în cele din urmă, la rezultate mai bune ale învățării.

  Sursa: https://www.iso.org/ru/news/ref2284.html