• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  A fost publicată versiunea nouă a standardului internațional ISO 19011:2018

  A fost publicată versiunea nouă a standardului internațional ISO 19011:2018

       
   23.07.2018    2679 Accesări    

  Standardele sistemului de management devin tot mai populare, întrucât organizațiile conștientizează cum pot fi aplicate acestea pentru a gestiona procesele interconectate în vederea atingerii obiectivelor stabilite. De la managementul calității sau al energiei până la siguranța alimentelor sau a traficului rutier, lista standardelor care ajută organizațiile să-și pună în practică sisteme eficiente de management devine din ce în ce mai amplă.

  Pentru a obține cele mai bune rezultate dintr-un sistem de management și pentru a asigura o îmbunătățire continuă a acestuia, este necesară realizarea unui audit periodic.

  ISO 19011:2018 Ghid pentru auditarea sistemelor de management oferă o abordare uniformă și armonizată, permițând în același timp auditarea eficientă a mai multor sisteme.

  Ghidul a fost extins în mai multe domenii, cum ar fi gestionarea unui program de audit și efectuarea unui audit. Standardul actualizat include o abordare nouă bazată pe riscurile procesului de audit, pentru a reflecta accentul sporit asupra identificării riscului atât în ​​standardele de management, cât și a celor de pe piață. 

  Sursahttps://www.iso.org/news/ref2304.html