• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Seria de evenimente ,,DCFTA INFO BUSINESS: Întreabă expertul” continuă

  Seria de evenimente ,,DCFTA INFO BUSINESS: Întreabă expertul” continuă

       
   24.04.2019    1308 Accesări    

  În data de 23 aprilie curent, la Chișinău a fost dat startul unei noi serii de evenimente cu genericul: ,,DCFTA INFO Business: Întreabă expertul".

  În cadrul evenimentului au participat agenți economici din diverse domenii de activitate din Republica Moldova. Subiectele abordate au vizat gestionarea barierelor tehnice în afaceri. În acest context, reprezentantul ISM a ținut un discurs informativ despre sistemul național de standardizare, precum și rolul și utilitatea standardelor în tranzacțiile comerciale externe.

  Următoarele sesiuni vor avea loc în perioada 14 mai - 4 iunie în mai multe localități din țară: Rezina, Ceadîr-Lunga, Briceni, Bălți și Căușeni.

  Campania de informare și asistență pentru companii ,,DCFTA INFO BUSINESS: Întreabă expertul" are drept scop sporirea vizibilității și comunicării în mediul de afaceri, cu referire la prevederile Acordului de Asociere UE-RM și Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA) și oportunitățile competitive de dezvoltare de care pot beneficia întreprinderile în cadrul acestui acord.