• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Respiră ușor cu standardele ISO de Ziua Mondială a Mediului

  Respiră ușor cu standardele ISO de Ziua Mondială a Mediului

       
   05.06.2019    1842 Accesări    

  Aerul pur este un fenomen rar. 91% din populația lumii locuiește acolo unde calitatea aerului nu respectă  normele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), fapt ce provoacă milioane de decese în fiecare an.

  Standardele sunt necesare pentru asigurarea unei evaluări consecvente a calității aerului în întreaga lume.  Unul dintre acestea este standardul SM SR EN ISO 14001:2016 Sisteme de management de mediu. Cerinţe cu ghid de utilizare. Standardul include cele mai importante angajamente ale politicii de mediu, începând cu prevenirea poluării și finalizând cu practici pozitive și proactive pentru protejarea mediului ambiant.

  La moment, există peste 170 de standarde publicate și 37 de standarde în curs de dezvoltare, care acoperă o serie de domenii, precum: măsurarea poluanților atmosferici și a calității aerului.

  Este bine să știm cum să ne protejăm sănătatea! De aceea, Vă invităm să descoperiți gama de standarde ISO, care sprijină noile tehnologii de curățare a aerului și ne ajută dă devenim eco responsabili.