• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Evenimentul de lansare a platformei de difuzare electronică a standardelor

  Evenimentul de lansare a platformei de difuzare electronică a standardelor

       
   01.07.2019    1589 Accesări    

  Trăim într-o lume în continuă schimbare. Cum să menținem ritmul și cum să rămânem productivi în același timp? Noi cunoaștem răspunsul: prin transformarea standardizării într-o activitate digitală, accesibilă și modernă.

  Standardele, prin noțiunea lor, definesc progresul. Iar atunci când vorbim despre evoluția tehnologică, ne referim atât la standarde, cât și la instrumentele de acces la acestea.

  Iată motivul pentru care am lansat, în premieră, platforma de difuzare electronică a standardelor.

  Cu acest prilej, Institutul de Standardizare din Moldova a organizat un eveniment cu genericul: ,,Conectat la standarde”.

  Evenimentul a reunit 52 de reprezentanți ai diverselor instituții, precum: ministere, instituții publice, mediu academic, organisme de evaluare a conformității și laboratoare de încercări.

  Scopul evenimentului a constat în prezentarea platformei și a beneficiilor majore ale acesteia, și anume: modernizarea serviciilor publice, facilitarea accesului la standarde și eficientizarea guvernării prin tehnologii informaționale.

  Lansarea platformei reprezintă un pas înainte spre sporirea numărului de standarde aplicate, creând posibilitatea de accesare a acestora din orice capăt de țară și în orice moment dorit.

  Fiți conectați la standarde pe noua platformă de difuzare electronică a standardelor https://shop.standard.md/!