• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Seria de evenimente on-line organizate de ISO în colaborare cu UNIDO continuă

  Seria de evenimente on-line organizate de ISO în colaborare cu UNIDO continuă

       
   26.06.2020    859 Accesări    

  În data de 18.06.2020, Organizația Internațională de Standardizare (ISO) în colaborare cu Organizația Internațională de Dezvoltare Industrială (UNIDO), au desfășurat cel de-al doilea eveniment on-line cu tematica „Sănătatea și securitatea angajatului la locul de muncă. ISO 45001:2018 Sisteme de management al sănătății și securității ocupaționale. Cerințe și îndrumări pentru utilizare".

  La eveniment au fost prezentate efectele și beneficiile pe care le are implementarea standardului SM ISO 45001:2018 asupra unei organizații. Evenimentul a avut ca scop prezentarea actualității acestui standard în situația actuală cauzată de pandemia COVID-19.

  Printre participanți au fost reprezentanți ai organismelor naționale de standardizare, precum și alte părți interesate din domeniu. În timpul evenimentului, participanții au răspuns în regim on-line la întrebările adresate de moderatori, iar la final au fost evaluați referitor la informația și cunoștințele obținute ca rezultat al acestuia.

  Pentru a facilita implementarea în activitatea lor curentă a informațiilor și cunoștințelor obținute în cadrul evenimentului, participanții vor beneficia și de un ghid „Îndrumări de utilizare a standardului SM ISO 45001:2020".

  La eveniment au participat peste 500 de participanți, dintre care 32 din Republica Moldova.