• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Managementul energiei prin prisma standardului SM ISO 50004:2018

  Managementul energiei prin prisma standardului SM ISO 50004:2018

       
   08.07.2020    827 Accesări    

  În condiții de piață, subiectul gestionării resurselor energetice este unul mereu actual. Un sistem de management eficient al energiei nu este doar un instrument strategic, dar și un mod de a reduce cheltuielile de funcționare.

  SM ISO 50004:2018 Sisteme de management al energiei. Ghid pentru implementarea, întreţinerea şi îmbunătăţirea sistemului de management al energiei oferă îndrumări practice și exemple specifice pentru stabilirea, implementarea, menținerea și îmbunătățirea unui sistem de management al energiei într-o organizație.

  Standardul ghidează organizația întru o abordare sistematică, vizând îmbunătățirea continuă a gestionării energiei și a performanței energetice.

  Orientările prevăzute în standard sunt aplicabile oricărei organizații, indiferent de dimensiunea, tipul, amplasarea sau domeniul de activitate al acesteia.

  Drept rezultat, implementarea standardului cu scopul de reducere a costurilor de energie comportă un efect pozitiv asupra culturii organizaționale, practicilor de afaceri, eficienței operaționale și costului de exploatare al tuturor resurselor utilizate.

  Accesați detalii despre standard, aici: https://shop.standard.md/ro/standard_details/543540