• Prima   -  Resurse media   -  Noutăți şi evenimente  -  Premiul ISO 2013

  Premiul ISO 2013

       
   11.06.2013    6320 Accesări    

  Premiul ISO 2013 

   Faceți parte din mediul de afaceri, mediul academic sau sînteți reprezentant al autorităților de reglementare? Aveți o contribuție importantă în promovarea utilității standardelor ISO?

                           Atunci puteți cîștiga 20 000 franci elvețieni (CHF).

   

   

   

        Organizația Internațională de Standardizare (ISO) a anunțat un nou concurs, Premiul ISO, care va avea loc în cadrul Adunării Generale ISO 2013 în Sankt Petersburg. Obiectivul acestui concurs este de a premia persoana care a avut o contribuție semnificativă la înțelegerea utilității standardelor sau promovarea implementării acestora într-un mod care ar răspunde provocărilor globale din prezent.

   

  Criterii de eligibilitate

  ·         persoană fizică (nu puteți aplica pentru obținerea acestui premiu din numele instituției sau întreprinderii în care activați), preferabil, cu vîrsta pînă la 45 ani;

  ·         să nu faceți parte din comunitatea de standardizare ISO (nu activați în cadrul Secretariatului Central ISO, nu sînteți membru ISO sau membru al Comitetelor Tehnice ISO sau al comitetelor tehnice oglindă);

  ·         aveți posibilitatea de a vă deplasa în Sankt Petersburg în perioada 16-20 septembrie, unde veți face o prezentare pe tema aleasă de Dvs. (cheltuielile de deplasare vor fi suportate de către ISO).

   

  Modul și termeni de aplicare

  Explicați în 300 de cuvinte care este atribuția Dvs. în procesul de promovare a utilității standardelor ISO care abordează diverse aspecte ale provocărilor economice, tehnologice sau sociale.

  Totodată, trimiteți la adresa electronică a ISO o propunere de proiect pentru efectuarea cercetărilor sau implementarea financiară a unui standard ISO, care abordează în mod evident provocările economice, tehnologice și/sau sociale (maxim 150 de cuvinte).

  Vă rugăm să ne trimiteți propunerile Dvs. la adresa de email anastasia.pislari@standard.md pînă la 5 iulie 2013, pentru a fi redirecționate către Organizația Internațională de Standardizare.

   

  Premiul

  ·         20 000 franci elvețieni pentru finanțarea proiectului Dvs.

  ·         Costurile de transport și cazare suportate de Asambleea Generală ISO.

   

  Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la nr. de telefon +373 22 218 414, sau să ne scrieți la anastasia.pislari@standard.md.