• Prima   -  Resurse media   -  Noutăți şi evenimente  -  Mesaj de felicitare ,,Ziua Mondială a Standardizării

  Mesaj de felicitare ,,Ziua Mondială a Standardizării

       
   11.10.2013    5486 Accesări    

  Mesaj de felicitare

   

  ,,Ziua Mondială a Standardizării”

  Mult stimați colegi, 

  Avînd în vedere tendința de integrare europeană și noile provocări, standardizarea reprezintă un element cheie al politicii statului și este importantă pentru contribuția sa majoră la creșterea bunăstării populației, ameliorarea competitivității economiei naționale, facilitarea comerțului, atenuarea schimbărilor climatice etc.

   De-a lungul timpului, aceasta a reușit să devină cunoscută pentru rolul său primordial în mediu de afaceri, pentru aportul său la înregistrarea schimbărilor pozitive, care au reușit să deschidă noi piețe de desfacere și stimulînd creșterea economică prin cele mai bune practici europene și internaționale.

   Conform tradiției, la data de 14 octombrie 2013, se sărbătorește Ziua Mondială a Standardizării, în acest an cu genericul „Standardele internaționale asigură schimbări pozitive".

   Este o deosebită ocazie de a Vă transmite cuvinte de mulțumire și urări de bine, pentru munca imensă depusă și eforturile Dvs. ca răspuns la necesitățile societății noastre.

  Realizările de succes obținute în domeniul standardizării, se datorează tuturor persoanelor implicate în acest proces.

   Este apreciabil tot suportul parvenit din partea autorităților publice din Republica Moldova, a comitetelor tehnice care efectuează activități de standardizare națională, aducem deosebite mulțumiri de asemenea partenerilor noștri și tuturor dumneavostră pentru înțelegere, sprijin și receptivitate la nevoile cetățenilor noștri.

  Nu în ultimul rînd, cu mult respect mulțumim tuturor colaboratorilor și specialiștilor în domeniul standardizării, fără de care nu am reuși să facem față cerințelor înaintate.

   Solidaritatea, comunicarea eficientă, perseverența și atitudine profesională, responsabilitate față de munca pe care o depuneți și aportul individual au condus la rezultate și schimbări pozitive în Republica Moldova.

   

  INS Vă mulțumește tuturor pentru aportul semnificativ adus în dezvoltarea standardizării și Vă urează La Mulți Ani!

   

  Cu considerație, 

   

  Echipa INS