• Prima   -  Resurse media   -  Noutăți şi evenimente  -  Materialul informativ „Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Standarde pentru toți”

  Materialul informativ „Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Standarde pentru toți”

       
   27.12.2016    1621 Accesări    

  Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) pune la dispoziția Dvs. varianta în limba română a materialului informativ „Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Standarde pentru toți", elaborat de Organizația Internațională de Standardizare (ISO).

  Obiectivele de Dezvoltare Durabilă reprezintă un set de obiective specifice pentru combaterea sărăciei, respectarea drepturilor omului, protejarea planetei, precum și asigurarea unui mediu sănătos pentru întreaga populație. De aceea implicarea și mobilizarea tuturor țărilor și a actorilor interesați, cum ar fi autoritățile guvernamentale, antreprenorii, companiile, societatea civilă, mediul academic și oamenii de știință este foarte importantă pentru implementarea măsurilor necesare privind soluționarea acestor probleme.

  ISO deține în portofoliul său mii de standarde care ajută întreprinderile și organizațiile să contribuie la dezvoltarea durabilă. Unul din aceste standarde reprezintă ISO 26000 Linii directoare privind responsabilitatea socială.  

  Standardul internațional SM SR ISO 26000 Linii directoare privind responsabilitatea socială poate fi consultat și achiziționat la sediul ISM.

  ISM Vă îndeamnă să consultați materialul informațional „Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Standarde pentru toți" aici sau în compartimentul Biblioteca online/pentru cetățeni.