• Prima   -  Resurse media   -  Noutăți şi evenimente  -  Materialul informațional „Standardizarea și asigurarea calității educației non-formale”

  Materialul informațional „Standardizarea și asigurarea calității educației non-formale”

       
   29.12.2016    1677 Accesări    

  Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) a elaborat materialul informațional „Standardizarea și asigurarea calității educației non-formale".

  Această broșură a fost elaborată în scopul de a aduce la cunoștință despre importanța implementării standardelor internaționale SM ISO 29990:2016 Servicii de instruire pentru educație și pregătire non-formale. Cerințe de bază pentru prestatorii de servicii și SM ISO 29991:2016 Servicii de instruire a limbilor străine în afara educației formale. Cerințe pentru prestatorii centrelor de servicii de instruire a limbilor străine, cât și de a elucida beneficiile implementării standardelor atât pentru reprezentanții centrelor de instruire a limbilor străine, cât și pentru cursanți.

  Astfel, utilizarea standardelor în acest domeniu oferă posibilitatea de a îmbunătăți calitatea furnizării

  serviciilor de studiere a limbilor străine, ceea ce constă în focusarea pe necesitățile cursanților, monitorizarea și controlul proceselor de instruire, sporirea credibilității pieței serviciilor de instruire a limbilor străine, îmbunătățirea eficienței organizaționale, reducerea costurilor generale de afaceri etc.

  ISM vă îndeamnă să consultați și să vizualizați materialul informațional „Standardizarea și asigurarea calității educației non-formale" care poate fi descărcat aici sau accesând compartimentul Biblioteca online/pentru cetățeni, Biblioteca online/pentru mediul academic.

  Vă dorim lectură plăcută!