• Prima   -  Resurse media   -  Noutăți şi evenimente  -  ISM vă prezintă noi materiale informaționale pentru domeniul mobilei și stomatologiei

  ISM vă prezintă noi materiale informaționale pentru domeniul mobilei și stomatologiei

       
   06.01.2017    2577 Accesări    

  În scopul de a economisi timpul, efortul dvs. în selectarea standardelor și de a presta servicii de înaltă calitate în domeniul mobilei și stomatologiei, Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) a elaborat două materiale informaționale „Mobilier. Set de standarde” și „Clinici stomatologice. Set de standarde”. Acestea conțin informații privind importanța aplicării standardelor în domeniile menționate, precum și liste de standarde moldovenești pentru domeniile respective. 

  Implementarea standardelor în domeniul mobilei asigură calitatea produsului, astfel încât să corespundă cu cerințele din reglementările tehnice. 

  Pentru a vizualiza care sunt standardele utile activității dvs., vă îndemnăm să consultați materialul informațional „Mobilier. Set de standarde” aici.

  Aplicarea standardelor în domeniul stomatologiei vă conferă încrederea, că serviciul oferit este unul corespunzător atât din punct de vedere al calității, inofensivității, securității pacienților, cât și al protecției mediului. 

  Pentru a vizualiza care sunt standardele utile activității dvs., vă îndemnăm să consultați materialul informațional „Clinici stomatologice. Set de standarde” aici. 

  Dacă doriți să cunoașteți mai multe detalii despre achiziționarea standardelor, puteți să ne contactați direct la numărul de telefon 022 905 330 sau pe adresa de e-mail standard@standard.md.