• Prima   -  Resurse media   -  Noutăți şi evenimente  -  ISM lansează „Ghidul membrului comitetului tehnic. Primii pași în activitatea de standardizare”

  ISM lansează „Ghidul membrului comitetului tehnic. Primii pași în activitatea de standardizare”

       
   10.01.2017    3037 Accesări    

  Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) a elaborat „Ghidul membrului comitetului tehnic. Primii pași în activitatea de standardizare”. 

  Acest ghid reprezintă o sursa de informare pentru membrii comitetelor tehnice de standardizare, precum și pentru potențialii membri din diverse domenii, inclusiv: producători, reprezentanți ai asociațiilor de consumatori, instituții publice, autorități de reglementare, mediul academic și alte părți interesate care doresc să se implice în activitatea de standardizare. 

  Ghidul oferă o viziune clară asupra organizării activității comitetelor tehnice de standardizare din Republica Moldova. 

  Prin intermediul acestui ghid persoanele interesate vor afla care este structura unui comitet tehnic, care sunt obligațiile și drepturile membrilor comitetelor tehnice, precum și care sunt etapele de elaborare a standardelor moldovenești și adoptare a standardelor europene și internaționale. 

  „Ghidul membrului comitetului tehnic. Primii pași în activitatea de standardizare” poate fi vizualizat și descărcat aici sau accesând compartimentul Biblioteca online/pentru experți.