• Prima   -  Buletinul de Standardizare   -  Anunţuri  -  Anunţ cu privire la elaborarea anteproiectului standardul moldovenesc original SM „Autovehicule pentru școli auto. Cerințe pentru echipamente suplimentare”

  Anunţ cu privire la elaborarea anteproiectului standardul moldovenesc original SM „Autovehicule pentru școli auto. Cerințe pentru echipamente suplimentare”

       
   16.10.2018     

   

  Republica Moldova întreprinde pași fermi spre alinierea infrastructurii calității la cea a Uniunii Europene. În acest scop, precum și în temeiul regulilor de standardizare RS 1:2017 „Elaborarea standardelor moldovenești”, se anunță elaborarea anteproiectului SM „Autovehicule pentru școli auto. Cerințe pentru echipamente suplimentare” de către comitetul tehnic de standardizare CT 66 ,,Comitet de proiect – Autovehicule pentru instruirea conducătorilor auto”.

  Standardul are ca scop stabilirea cerințelor tehnice și metodele de testare pentru autoturismele speciale destinate conducerii pe drumurile publice ale Republicii Moldova.

  În cazul în care anumite părți interesate doresc să contribuie la elaborarea proiectului, acestea pot solicita aderarea la comitetul tehnic de standardizare CT 66 ,,Comitet de proiect – Autovehicule pentru instruirea conducătorilor auto”.

  Cererile de aderare pot fi remise în adresa Institutului de Standardizare din Moldova, mun. Chişinău, str. E. Coca, 28, tel. 022 905 323, e-mail: liliana.bechea@standard.md, indicând datele de contact ale reprezentantului