În temeiul art. 8 al Legii nr. 20 din 04.03.2016 cu privire la standardizarea națională, în contextul prevederilor pct. 4.4.8 din regulile de standardizare națională RS 8:2022 „Reguli de constituire și funcționare a comitetelor tehnice naționale”, Institutul de Standardizare din Moldova
Hotărăște:
- Se modifică și se prezintă în redacție nouă anexa Hotărârii ISM nr. 154 din 15.09.2022 referitor la actualizarea componenței nominale a comitetului tehnic de standardizare CT 21 „Pâine, produse de panificație, patiserie, cofetărie, paste făinoase, făină și crupe” (în continuare ― CT 21).
- Se anulează Hotărârea ISM nr. 154 din 15.09.2022, referitor la actualizarea componenței comitetului tehnic CT 21.
Andrian Bunduc,
Director interimar
Anexă la Hotărârea Institutului de Standardizare
din Moldova nr. 57 din 03.04.2024
Componența CT 21 „Pâine, produse de panificație, patiserie, cofetărie, paste făinoase, făină și crupe”
- Președintele comitetului tehnic, dna Augustina Railean, reprezentantul Combinatului de Panificaţie din Chişinău „Franzeluţa” S.A.
- Secretarul comitetului tehnic, reprezentantul organismului național de standardizare, dna Rodica Siloci.
Membrii:
- Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, reprezentat de către dna Maria Leahu;
- Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, reprezentată de către dna Marina Dintiu;
- S.A. „Bucuria”, reprezentată de către dna Aliona Popil;
- S.R.L. „Steviprod”, reprezentată de către dna Galina Ștefănică;
- Î.S. „Centrul de Metrologie Aplicată și Certificare”, reprezentată de către dna Tatiana Țurcan;
- S.R.L. „Cuptorul Fermecat”, reprezentată de către dna Anna Darii;
- S.C. „Panilino” S.R.L., reprezentată de către dna Diana Donțu;
- Crifort-Optim SRL, reprezentată de către dna Olga Baractari;
- Colegiul Național de Comerț al ASEM, reprezentat de către dna Tatiana Doroftei.