În temeiul art. 8 al Legii nr. 20 din 04 martie 2016 cu privire la standardizarea națională, în contextul prevederilor pct. 4.4.8 din regulile de standardizare națională RS 8:2022 „Reguli de constituire și funcționare a comitetelor tehnice naționale”, Institutul de Standardizare din Moldova

 

Hotărăște

 

  1. Se modifică și se prezintă în redacție nouă anexa Hotărârii ISM nr.195 din 09.11.2022 referitor la actualizarea componenței nominale a comitetului tehnic de standardizare CT 10 „Fructe proaspete” (în continuare ― CT 10);
  2. Se anulează Hotărârea ISM 66 din 19.04.2022 referitor la actualizarea componenței comitetului tehnic CT 10;
  3. Se anulează Hotărârea ISM nr. 195 din 09.11.2022 referitor la actualizarea componenței comitetului tehnic CT 10.

Andrian Bunduc,

Director interimar

 

Anexă la Hotărârea Institutului de Standardizare

din Moldova nr. 55 din 03.04.2024

 

 

Componența CT 10 „Fructe proaspete

  1. Președintele comitetului tehnic, reprezentantul Institutului Științifico-Practic de Horticultură și Tehnologii Alimentare, dl Ion Grosu;
  2. Secretarul comitetului tehnic, reprezentantul organismului național de standardizare, dna Galina Danu;

 

Membrii:

  1. Institutul Științifico-Practic de Horticultură și Tehnologii Alimentare, reprezentat de către dna Parascovia Sava;
  2. NGA Infoconsulting S.R.L., reprezentat de către dl Gheorghe Nicolaescu;
  3. Inspectoratul Pentru Protecția Mediului, reprezentat de către dl Dumitru Aparatu;
  1. Centrul de Metrologie Aplicată și Certificare, reprezentat de către dna Cristina Mironov;
  1. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, reprezentat de către dna Elena Cebotari;
  1. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, reprezentată de către dna Irina Bîrgău;
  1. Centrul de Stat pentru Atestarea și Omologarea Produselor de Uz Fitosanitar și a Fertilizanților, reprezentat de către dna Olga Nicolaescu;
  2. Agenția Națională pentru Sănătate Publică, reprezentată de către dl  Vasile Odobescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.