În temeiul art. 8 al Legii nr. 20 din 04.03.2016 cu privire la standardizarea națională, în contextul prevederilor pct. 4.4.8 din regulile de standardizare națională RS 8:2018 „Reguli de constituire și funcționare a comitetelor tehnice naționale”, în baza procesului-verbal nr. 01 din 09.09.2022 al ședinței comitetului tehnic CT 21, Institutul de Standardizare din Moldova
Hotărăște:
Se modifică și se prezintă în redacție nouă anexa Hotărârii ISM nr. 203 din 26.11.2020 referitor la componența nominală a comitetului tehnic de standardizare CT 21 „Pâine, produse de panificație, patiserie, cofetărie, paste făinoase, făină și crupe” (în continuare ― CT 21).
Irina Struțescu,
Director interimar
Anexă la Hotărârea Institutului de Standardizare
din Moldova nr. 154 din 15.09.2022
Componența CT 21 „Pâine, produse de panificație, patiserie, cofetărie, paste făinoase, făină și crupe”
- Președintele comitetului tehnic, dna Augustina Railean, reprezentantul Combinatului de Panificaţie din Chişinău „Franzeluţa” S.A.
- Secretarul comitetului tehnic, reprezentantul organismului național de standardizare, dna Rodica Siloci.
Membrii:
- Agenția Națională pentru Sănătate Publică, reprezentată de către dna Violeta Tărîță;
- Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, reprezentat de către dna Maria Leahu;
- Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, reprezentată de către dna Marina Dintiu;
- Firma de Producție și Comerț „Ungar” S.R.L., reprezentată de către dna Antonina Cernica;
- S.A. „Bucuria”, reprezentată de către dna Aliona Popil;
- S.R.L. „Steviprod”, reprezentată de către dna Galina Ștefănică;
- Î.S. „Centrul de Metrologie Aplicată și Certificare”, reprezentată de către dna Tatiana Țurcan;
- S.R.L. „Cuptorul Fermecat”, reprezentată de către dna Anna Darii;
- S.C. „Panilino” S.R.L., reprezentată de către dna Diana Donțu.