În temeiul art. 8 al Legii nr. 20 din 04.03.2016 cu privire la standardizarea națională, în contextul prevederilor pct. 4.4.8 din regulile de standardizare națională RS 8:2018 „Reguli de constituire și funcționare a comitetelor tehnice naționale”, în baza procesului-verbal nr. 01 din 09.09.2022 al ședinței comitetului tehnic CT 21, Institutul de Standardizare din Moldova

Hotărăște:

Se modifică și se prezintă în redacție nouă anexa Hotărârii ISM nr. 203 din 26.11.2020 referitor la componența nominală a comitetului tehnic de standardizare CT 21 „Pâine, produse de panificație, patiserie, cofetărie, paste făinoase, făină și crupe” (în continuare ― CT 21).

Irina Struțescu,

Director interimar

Anexă la Hotărârea Institutului de Standardizare

din Moldova nr. 154 din 15.09.2022

 

Componența CT 21 „Pâine, produse de panificație, patiserie, cofetărie, paste făinoase, făină și crupe

  1. Președintele comitetului tehnic, dna Augustina Railean, reprezentantul Combinatului de Panificaţie din Chişinău „Franzeluţa” S.A.
  2. Secretarul comitetului tehnic, reprezentantul organismului național de standardizare, dna Rodica Siloci.

Membrii:

  1. Agenția Națională pentru Sănătate Publică, reprezentată de către dna Violeta Tărîță;
  2. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, reprezentat de către dna Maria Leahu;
  3. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, reprezentată de către dna Marina Dintiu;
  4. Firma de Producție și Comerț „Ungar” S.R.L., reprezentată de către dna Antonina Cernica;
  5. S.A. „Bucuria”, reprezentată de către dna Aliona Popil;
  6. S.R.L. „Steviprod”, reprezentată de către dna Galina Ștefănică;
  7. Î.S. „Centrul de Metrologie Aplicată și Certificare”, reprezentată de către dna Tatiana Țurcan;
  8. S.R.L. „Cuptorul Fermecat”, reprezentată de către dna Anna Darii;
  9. S.C. „Panilino” S.R.L., reprezentată de către dna Diana Donțu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.