Reprezentanții Institutului de Standardizare din Moldova (ISM) au participat la evenimentul special dedicat Zilei Calității, cu tema „Calitatea: Realizarea potențialului nostru competitiv”, organizat de Î.S. „Centrul de Metrologie Aplicată și Certificare” (CMAC).

În cadrul evenimentului, care a reprezentat o platformă excelentă pentru schimbul de idei și experiențe între profesioniștii din domeniul calității, directorul Î.S. „Centrul de Metrologie Aplicată și Certificare” Anatolii Bescupschi i-a salutat pe participanți și i-a informat despre contribuția instituției la consolidarea și promovarea standardelor înalte în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor din diverse industrii.

Agenda reuniunii a continuat cu subiecte dedicate determinării caracteristicilor de calitate a produselor pentru sporirea competitivității acestora, precum și rolul și contribuția Î.S. „Centrul de Metrologie Aplicată și Certificare” în sporirea competitivității produselor la nivel național și internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.