Reprezentanții Institutului de Standardizare din Moldova au participat la o masă rotundă cu elevii specializați în Construcția și exploatarea clădirilor și edificiilor, precum și Construcția și Exploatarea Drumurilor. Evenimentul, desfășurat sub titlul „Standardizarea Calității – Obiectivul Specialistului”, a fost găzduit de către Centrul de Excelență în Construcții în cadrul activităților planificate în Decada Specialistului.

Scopul întâlnirii a fost de a disemina informații noi privind armonizarea și implementarea standardelor europene în domeniul sustenabilității și eficienței energetice în sectorul construcțiilor. Prin această inițiativă, se urmărește îmbunătățirea cunoștințelor atât ale elevilor, cât și ale cadrelor didactice care predau discipline cu tangență în domeniul standardizării.

Cooperarea dintre Institutul de Standardizare din Moldova și Centrul de Excelență în Construcții are drept obiectiv să ofere suport și să contribuie la adaptarea la schimbările continue din domeniul standardizării, oferind astfel elevilor și cadrelor didactice acces la cele mai recente informații și practici în domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.