Institutul de Standardizare din Moldova a participat la PRIA Gala Femeilor în Agricultură din Republica Moldova, un eveniment de prestigiu organizat de PRIAevents și AIPA, cu sprijinul principalilor parteneri Kaufland Moldova și FNF.

PRIA Gala Femeilor în Agricultură, ajunsă la cea de-a treia ediție, a celebrat realizările remarcabile ale femeilor care contribuie semnificativ la dezvoltarea agriculturii în Republica Moldova. Evenimentul din acest an a fost marcat de o abordare inovatoare, oferind o platformă unică pentru a discuta provocările actuale și a explora oportunitățile viitoare în agricultură.

Institutul de Standardizare din Moldova subliniază importanța standardelor în sectorul agricol, implementarea și respectarea cărora asigură creșterea competitivității produselor agricole moldovenești pe piața internațională, contribuind la dezvoltarea durabilă a agriculturii și la protecția mediului. De asemenea, standardele oferă un cadru de referință pentru practici agricole eficiente, sigure și sustenabile, garantând calitatea și siguranța produselor pentru consumatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.