În legătură cu declararea stării de urgență la nivel național din cauza riscului de răspândire a noului tip de coronavirus (COVID-19), Vă informăm că începând cu data de 18 martie 2020, angajații ISM își desfășoară activitatea la domiciliu, respectând recomandările autorităților referitoare la asigurarea sănătății și reducerea riscului de răspândire a virusului.

Vom continua comunicarea cu clienții noștri prin intermediul adreselor electronice și a telefoanelor.

Solicitările de achiziționare a standardelor, Vă rugăm să le prezentați în format electronic, la adresele de email: standard@standard.md și info@standard.md.

Întrebările legate de identificarea și achiziționarea standardelor, Vă rugăm să le adresați la numărul de telefon: 076732266 (dna Diana Titica, șef Centru Business Suport în Standardizare).

Întrebările legate de activitatea de standardizare, Vă rugăm să le adresați la numărul de telefon: 069670105 (dna Eugenia Roman, șef Departament Standardizare).

Solicitările de achiziționare a standardelor vor fi procesate în mod prioritar imediat ce ISM va reveni la regimul obișnuit de muncă.

Vă mulțumim pentru înțelegere și susținere.

Aveți grijă de sănătatea Dvs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.