„Timp pentru natură” este genericul Zilei Mondială a Mediului din acest an, subliniind că a venit momentul să luăm măsuri pentru a salva planeta noastră.

„Să protejăm natura” trebuie să devină un dicton pentru fiecare dintre noi, indiferent de locul unde ne aflăm, să facem continuu pași mici și mereu constanți pentru aceasta. Și permanent există soluții pentru ca totul să fie mult mai bine.

Standardele pentru mediu sunt acele lecții scrise, pe care necondiționat trebuie să le aplicăm pentru a oferi acel timp naturii, spre a ne bucura mereu de frumusețile ei. Unul dintre ele este SM SR EN ISO 14001:2016 Sisteme de management de mediu. Cerințe cu ghid de utilizare. Acesta contribuie la creșterea performanțelor de mediu, îndeplinește obligațiile de conformare, obiectivele de mediu. Respectivul standard poate fi aplicabil oricărei organizații, indiferent de mărimea, tipul și natura acesteia.

Prin lucrurile simple pe care fiecare locuitor al planetei le poate face, putem contribui la diminuarea riscurilor de distrugere a naturii. Astfel prin reutilizare, reciclare, conducerea automobilelor înțelepte (a celor ecologice) etc. vom diminua nivelul de poluare, susținând însănătoșirea naturii.

„Timp pentru natură” va oferi fiecare dintre noi, doar dacă vom utiliza inteligent toate resursele ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.