Oriunde ai privi, poți vedea că ești înconjurat de standarde. Într-o lume modelată din standarde, rolul lor în viața noastră devine din ce în ce mai pronunțat. 

Colecţia de standarde moldovenești include peste 32000 de standarde în vigoare, acoperind un spectru larg de domenii, precum: management, alimentație, tehnologii informaționale, inginerie, construcţii, transport, medicină și multe altele.

Indiferent de natura, specificul sau numărul de standarde necesare părților interesate, acestea pot fi achiziționate în orice moment prin două modalități

  • la sediul ISM
  • online (în format electronic)

Pe platforma de difuzare electronică a standardelor www.shop.standard.md, procesul de achiziționare a acestora devine comod, captivant și necesită eforturi minime din partea utilizatorilor. 

Astfel, standardele pot fi căutate în catalog conform indicativului acestora (ex. „SM EN ISO 22000”).

În cazul în care nu cunoaşteţi indicativele sau denumirile standardelor de care aveţi nevoie, nu este cazul să vă îngrijorați. Le puteţi căuta în magazinul online după cele 14 domenii disponibile pe pagină sau după codul de clasificare conform Clasificatorului internațional al standardelor. Totodată, aveți opțiunea de a verifica statutul standardului, precum și versiunea lingvistică a acestuia.

Avantajul catalogului online pentru utilizatori este cert: nu sunteți limitați de un orar de funcționare. În același timp, puteți adresa întrebări direct pe platformă și comanda standardele dorite, fără a vă deplasa din fața gadgetului Dvs.

Vă invităm să explorați catalogul nostru online www.shop.standard.md creat pentru Dvs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *