În temeiul regulilor de standardizare RS 1:2018 „Elaborarea standardelor moldovenești” se  anunță elaborarea anteproiectului amendamentului standardului moldovenesc  SM 122:2014/A4:2020 „Vehicule rutiere. Plăci de înmatriculare pentru autovehicule și  remorci”. 

Standardul se aplică pentru plăcile de înmatriculare neutre, destinate vehiculelor (remorcilor  și semiremorcelor pentru locuit sau camping, de tipul rulotă) persoanelor fizice și juridice  din regiunea transnistreană, ce nu desfășoară activități comerciale, pentru participare în  traficul rutier internațional. 

În cazul în care anumite părți interesate doresc să contribuie la elaborarea proiectului,  acestea pot solicita aderarea la comitetul tehnic CT 34 „Comitet tehnic de proiect – Plăci de  înmatriculare pentru autovehicule”. 

Cererile de aderare pot fi remise în adresa Institutului de Standardizare din Moldova, mun.  Chişinău, str. E. Coca, 28, tel. 022 905 322, e-mail: irina.smocvina@standard.md, indicând  datele de contact ale reprezentantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *