Activitatea de standardizare este un proces complex și are loc datorită implicării mai multor factori, unul dintre aceștia este implicarea membrilor comitetelor tehnice. Implicându-se în elaborarea, examinarea și revizuirea periodică a standardelor, membrii comitetelor tehnice contribuie la dezvoltarea domeniului standardizării și la construirea unei comunități durabile. 

Fiecare dintre aceștia sunt specialiști într-o anumită sferă de activitate, implicarea lor în cadrul comitetelor tehnice, prin timpul și cunoștințele investite fac ca standardele să rămână actuale și să răspundă progresului tehnologic.

Din recunoștință pentru munca depusă și din dorința de a pune în evidență  eforturile zilnice am decis să extindem campania de informare „Oamenii standardizării” și să vă vorbim despre cei care îmbină munca cotidiană cu participarea în activitatea de standardizare.

Astfel, în următoarele săptămâni vă invităm să-i cunoașteți pe cei mai activi membri ai comitetelor tehnice și să aflați de la ei cum funcționează una din laturile procesului de standardizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *