În data de 29 aprilie, a avut loc evenimentul „Asigurarea calității în instituțiile de învățământ prin implementarea standardelor”. Acesta a găzduit peste 30 de participanți din 16 instituții de învățământ superior și mediu de specialitate din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului au fost prezentate cerințele standardului SM ISO 21001:2018 Organizații educaționale. Sisteme de management pentru organizații educaționale. Cerințe și îndrumări pentru utilizare, acesta având scopul de a corespunde cererilor noului sistem educațional, stimulând inovația și contribuind la îmbunătățirea sistemului de învățământ.

Suplimentar, participanții au fost informați despre sistemul național de standardizare, beneficiile implementării standardelor. Totodată, aceștia au primit recomandări cu privire la îmbunătățirea activității în cadrul instituțiilor, în baza cerințelor standardului SM ISO 21001:2018.

Standardul SM ISO 21001:2018 Organizații educaționale. Sisteme de management pentru organizații educaționale. Cerințe și îndrumări pentru utilizare poate fi achiziționat aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *